Florin Niță: „Este fotbal. De ce să-mi fie frică?”

Euro 2024

Florin Niță, eroul nostru de la Campionatul European din Germania, a vorbit despre șansele României în meciul cu Olanda, care are loc astăzi, de la ora 19:00.

„Am avut adversari puternici, Ucraina, Slovacia, Belgia. Poți spune că începe Campionatul European în optimi, dar mai întâi trebuie să treci de grupe.

Este fotbal. De ce să-mi fie frică? O fac cu entuziasm și pasiune. Frică îmi este doar de Dumnezeu. Dar faptul că suntem o echipă și uniți, am reușit să trecem cu bine și acum culegem roadele.

Când îmbrac tricoul naționalei este un sentiment plăcut și o responsabilitate foarte mare. Tot ce se întâmplă acum i se datorează și lui Edi Iordănescu.

Calea pentru sferturi este să rămânem umili și cu capul jos. Uniți vom reuși!”, a declarat Florin Niță, în cadrul unui interviu pentru FRF TV.

După despărțirea de Gaziantep, Florin Niță, care va împlini 37 de ani mâine, 3 iulie 2024, a refuzat să-și prelungească contractul cu echipa turcă. Potrivit antrenorului Marius Șumudică, portarul se află acum în fața unei mutări semnificative în cariera sa.

„Niță și-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informațiile mele,” a declarat Șumudică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed