x


  • EUR
    4.8422
    USD
    4.3126
string(4) "auto"

Ford anunță lansarea „celui mai avansat SUV din istoria companiei”

Ford a prezentat în această săptămână o nouă variantă a SUV-ului Edge despre care oficialii spun că este „cel mai avansat SUV din punct de vedere tehnologic din istoria companiei”.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.02.2018, 6:21

Detaliile oferite de cei de la Ford  arată o gamă largă de sisteme de asistenţă a şoferului care se bazează pe camere şi pe senzori şi au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă şi mai puţin stresantă, scrie capital.ro.

 

Odată cu noul Edge intră pe piaţă şi o versiune Bi-Turbo a motorului diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri care,  împreună cu o transmisie automată cu opt trepte asigură un şofat fără efort.

 

Dezvăluit în versiunea sportivă ST-Line, noul Edge iese în evidenţă prin zonele frontale şi posterioare redesenate, prin grila masivă de tip fagure, prin elementele suplimentare – inclusiv pragurile evazate – vopsite în culoarea caroseriei, şi prin jantele din aluminiu standard de 20 de inci

 

“Clienţii europeni migrează către SUV-uri în număr din ce în ce mai mare, iar gama noastră de modele se pliază perfect pe dorinţele acestora. Cu noile tehnologii care-i ajută pe clienţi să facă faţă în traficul aglomerat şi să ruleze în confort absolut cu ajutorul rafinatului şi eficientului motor diesel EcoBlue de 2.0 litri şi al transmisiei automate cu opt trepte, noul Edge este cel mai convingător SUV Ford din istorie”, a declarat Roelant de Waard, vicepreşedinte Marketing, Vânzări şi Service în cadrul Ford Europa.