Fostă patroană de magazin în Lehliu Gară, numită manager de spital

0
3
Fostă patroană de magazin în Lehliu Gară, numită manager de spital

Femeia susține că este îndreptățită să ocupe funcția datorită experienței sale ca jurist dobândită în cadrul magazinelor din Lehliu Gară și Dor Mărunt, notează Digi24.

 

 

Ministrul Claudiu Năsui a depus plângere penală la DNA pentru suspiciuni de fraudă

 

 

Preşedintele Consiliului Județean Călărași l-a demis pe managerul Spitalului de Psihiatrie Săpunari şi în locul lui a numit-o interimar pe Laura Stamate, în vârstă de 46 de ani, fost asistent medical la Ambulanța Călărași, jurist al firmei de familie care administrează mici magazine alimentare în Lehliu Gară și comuna Dor Mărunt.

 

 

Copil de 3 ani, mort în drum spre spital. Explicația Ambulanței: Ne-am gândit că este o criză efemeră

 

 

Întrebată ce o recomandă pentru funcţia de manager al spitalului, Laura Stamate spune că experiența de jurist al magazinelor familiei o îndreptățește să fie manager.

 

„De 12 ani nu mai lucrez la Ambulanța Călărași. Mi-am ocupat timpul cu o afacere privată, perioadă în care am făcut și facultatea de Drept. Sunt jurist, nu sunt inginer, nu sunt numită acolo ilegal. Au analizat, dumnealor, dosarul și au respectat numirea mea în condițiile legii.

Reporter: Spuneți-mi dacă mai dețineți magazinele pe care le aveți deschise la Dor Mărunt și la Lehliu Gară, vă rog?

Laura Stamate: Dacă tot sunteți informat de afacerea mea, probabil că știți că nu mai dețin aceste magazine.

Reporter: Doamna Stamate, unde ați profesat ca jurist, până acum?

Laura Stamate: În cadrul firmei mele! Eu m-am ocupat de toate, de tot ceea ce este legat din punct de vedere administrativ și…

Reporter: Deci ați fost juristul firmei care administrează, care a administrat, două magazine?!

Laura Stamate: Da!

Reporter: Ați spus că aveți experiență de jurist. Dar…

Laura Stamate: Știu unde doriți dumneavoastră să ajungeți. Cred că este suficient! Ați putea să mergeți la Consiliul Județean, să aflați toate informațiile de acolo, de ce, de acolo, s-a hotărât numirea mea și nu a altei persoane!”

 

Cazul de la Călăraşi nu este unic în România. S-a întâmplat şi anul trecut la Alba, unde un director de restaurant să fie numit manager al spitalului orăşenesc Câmpeni, judeţul Alba.