Fostă vedetă de la Antenă, a schimbat televiziunea cu un magazin second-hand: ”Haideți, maică! Vă aștept!”

După opt ani de agitată muncă în televiziune, Răzvan Botezatu, fostul prezentator al matinalului Antena Star, și-a găsit liniștea.

S-a întors acasă, la Eforie Sud, unde este vedetă doar în magazinul său. Imaginea sa din vitrină recomandă acum propria afacere, un magazin boutique cu haine și accesorii second-hand.

Fostul prezentator al matinalului Antena Stars și concurent de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” (Pro Tv), Botezatu nu se mai întoarce în televiziune, muncă despre care spune că a făcut prea multe sacrificii în zadar, și își promovează afacerea singur, pe unde poate, mai ales pe canalele de socializare. Este și vânzător la propria prăvălie.

Fostă vedetă de la Antenă, a schimbat televiziunea cu un magazin second-hand

Fostul prezentator ce a făcut echipă cu Natalia Mateuț la matinalul postului sus amintit și-a lansat și propriul brand, o serie de accesorii și haine personalizate cu propriile mesaje, produse pe care le comercializează tot în magazinul său.

”Haideți maică. Am adus rochițe! Vă aștept în Eforie Sud!”, „Maicăăăă, avem tricouri, rochițe, hanorace”, își promovează magazinul cu marfă second-hand de la Eforie Sud, Răzvan Botezatu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed