Frații Tate duși din arest la sediul DIICOT. Milionarii se plâng de gândacii și păduchii din celula de detenție!

0

În acestă dimineață Frații Tate au fost scoși din arest și duși la sediul DIICOT unde vor asista la perchezițiile informatice (analiza laptopurilor, tabletelor, telefoanelor și camerelor de luat vederi ale vilei lor din Pipera prin care au monitorizat tinerele ce realizau conținut pornografic) și vor fi chestionați în legătură cu problele telefonice ce au ca subiect posibilele lor infracțiuni, interceptate de anchetatori.

Milionarii deveniți vedete în mediul online prin expunerea vieții lor plină de extravaganțe se află în arest de la sfârșitul anului trecut pentru conducerea unui grup infracțional, trafic de persoane, viol și alte ilegalități.

Frații Tate duși din arest la sediul DIICOT

Fostul  kickboxer Tristan Tate, starul social media Andrew Tate au ajuns însoțiti de avocații lor. Alături de două complice, cei doi, cetățeni britanici, sunt cercetați pentru constituiea de grup infracțional organizat, în scopul racolării și exploatării unor femei la crearea unor material cu conținut video pentru adulți. Fetele care au fost obligate să lucreze pentru frații Tate ar fi fost obligate să își facă tatuaje cu mesajul ”owned by Tate” (”deținute de Tate”-n.r.).

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizare a ridicat din casa fraților Tate bunuri (autovehicule și obiecte de lux) în valoare de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.