AcasăMoney&PeopleFuego a debutat în rândul romancierilor. De ziua sa, și-a lansat povestea...

Fuego a debutat în rândul romancierilor. De ziua sa, și-a lansat povestea nespusă a vieții sale

Astăzi, de ziua sa, Paul Surugiu ”Fuego” și-a făcut debutul în lumea autorilor români. ”Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” este autobiografia cântărețului, textierului, vedetei de televiziune, artistului plastic și filantropului român care astăzi, de 23 august, împlinește 46 de ani.

”Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” e o autobiografie în care Fuego își arată vulnerabilitățile, temerile, amintirile și care va încerca să apropie cititorii de omul Paul Surugiu. A cunoscut dezamăgirea, s-a luptat cu neajunsurile, dar nu şi-a încetinit drumul şi, după 25 de ani de muncă și eforturi a ajuns în elita celor mai populari artiști români.

Cartea cuprinde, de asemenea, poveștile polivalentului artist alături de oameni care i-au marcat  cariera, printre care se numără: Felicia Filip, Paula Seling, Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Sofia Vicoveanca ori Grigore Vieru.  

De ziua sa, Fuego a debutat în rândul romancierilor

Fuego a debutat în rândul romancierilor: ”Este o bucată întreagă, sinceră și necosmetizată a vieții mele

Volumul acesta nu este altceva decât o bucată întreagă, sinceră și necosmetizată a vieții mele, a gândurilor mele, a oamenilor care mi-au pășit pragul sentimentelor, a unor mirări. N-aș putea cuprinde tot și sunt sigur că nu mă opresc aici și că voi continua să scriu. Nu pentru că asta mi-ar fi profesia sau pentru că vreau să am vanități, ci pentru simplul faptul că vorbele mele aștern liniștea, pentru că mă relaxez și pentru că simt eu că trebuie să-mi strig încercările. Sper să vă placă și să mă descoperiți pe deplin, așa cum sunt”, a mărturisit Paul Surugiu.

 „Mesajul lui Fuego său este autentic și este receptat masiv fiindcă este sincer. Iar publicul căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat”, scrie în prefața volumului Ioan-Aurel Pop, Președintele Academiei Române. Fiecare carte (lansată la editura Bookzone) este însoțită de un CD special, cu cele mai recente melodii ale artistului. 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.