AcasăMoney&PeopleFuego salvează normalitatea Crăciunului la români. Sărbători fără Ștefan Hrușcă și Ștefan...

Fuego salvează normalitatea Crăciunului la români. Sărbători fără Ștefan Hrușcă și Ștefan Bănică Jr!

Fuego salvează normalitatea Crăciunului la români. Sărbători de iarnă fără colindele lui Ștefan Hrușcă și Ștefan Bănică Jr.!

Riscul și incertitudinea care planează asupra domeniului concertistic i-a făcut pe campionii concertelor dedicate sărbătorilor de iarnă să abandoneze tradiționalele lor spectacole de Crăciun. Anul acesta, colindul tradițional va fi reprezentat de Paul ”Surugiu ”Fuego”, cel care, de pe 11 decembrie va face un tur de 17 concerte în întreaga țară dedicat marii sărbători creștine a Nașterii Mântuitorului.

Fuego salvează normalitatea Craciunului la români

Selly vrea să dea lovitură financiară de Crăciun cu un nou film. ”Peste 400.000 a costat până acum”

Fuego salvează normalitatea Crăciunului la români. Sărbători fără Ștefan Hrușcă și Ștefan Bănică Jr!

Descurajați de situația medicală, cei doi Ștefani, a căror muzică a devenit ”tradițională” în ultimii 20 de ani, în fiecare decembrie, Hrușcă și Bănică Jr. nu și-au programat niciun spectacol. În anii dinaintea pandemiei, Hrușcă s-a dovedit campionul concertelor de iarnă (turneele acestuia începeau chiar din lunile noiembrie) iar Ștefan Bănică Jr. încă nu a fost ”detronat” drept rege al spectacolelor pe bilete pe cea mai importantă sală din Capitală, Sala Palatului.

Turneul colindătorului suprem al acestui Crăciun, Paul Surugiu Fuego (seria de concerte ”Se-ntorc colindele acasă”), va străbate 17 orașe importante și este descris drept ”o reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile și de a reasculta cântece de suflet, pline de emoție, de bucurie, pozitivitate și ritm”. Artistul ce ce identifică cu unul dintre cele mai ascultate cântece de Crărciun, ”Împodobește, mamă, bradul”, va fi acompaniat de o trupă și va interpreta parte din melodiile care l-au consacrat în această perioadă de iarnă, dar și cântece noi, în primă audiție.

Dana Nălbaru, fosta HI-Q și-a deschis o afacere dulce! Soția lui Dragoș Bucur a brevetat un sortiment de prăjituri

Ultimele Articole