Gabi Balint a împlinit 60 de ani! Cum s-a îmbrăcat Gică Hagi la aniversarea marelui fost jucător! ”2 țărani, foști fotbaliști!”/FOTO

Gabi Balint a împlinit astăzi 60 de ani! Marele jucător al naționalei de fotbal, atacantul generației unice a jucătorilor Stelei București, echipă care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986), este fericit dar și mâhnit.

Cel de-al doilea prenume al său fiind Pele, legendarul fotbalist de la care zilele acestea lumea își ia un ultim rămas bun. Gavril Pele Balint este numele complet din buletin al antrenorului, fost mare fotbalist român, care are acasă și un autograf original al genialului Edson Pele, pe care i l-a adus de la o ședință FIFA bunul prieten sărbătoritului, Gheorghe Hagi.

Gabi Balint a împlinit 60 de ani! Cum s-a îmbrăcat Gică Hagi la aniversarea marelui fotbalist!

Gabi Balint a împlinit 60 de ani! Așa s-a îmbrăcat Gică Hagi la aniversarea prietenului său!

 ”L-am pus într-o ramă de argint. E autograful trimis de Pele prin Hagi. Ei s-au întâlnit la o ședință FIFA, l-am rugat mult pe Gică, știind că ei se vor întâlni, să facă tot posibilul. Mi-a scris frumos: ‘Pentru Gabi Balint, din partea prietenului Edson Pele’. Eram foarte fericit. Când eram mic, tatăl meu i-a trimis o scrisoare și aștepta un răspuns, care nu a venit niciodată”, a spus Gabi Balint, sărbătoritul zilei care a mai avut parte de o surpriză colosală de ziua sa. Este vorba de o vizită surpriză pe care i-a făcut-o Hagi la Sângeorz Băi, Bistrița-Năsăud, locul de unde este originar și unde s-a aniversat Balint.

Gabi Balint a împlinit 60 de ani! ”Mi se par foarte mulți ani. Încă mă simt tânăr în interior. Mă mai visez că trebuie să intru pe teren, că am meci. Spre exemplu, recent am visat că eram la echipa națională și că selecționer era domnul Ienei (n.r. – Emeric Ienei), dar nu am jucat pentru că nu m-au lăsat doctorii și el nu m-a băgat, dar eu i-an zis că sunt sănătos”, a spus pentru postul de televiziune al clubului său CSA Steaua cu ocazia aniversării sale.

”O surpriză inedită la 60 de ani, cum numai Gică poate sa-mi facă. Doi țărani foști fotbaliști”, a scris nonconformistul Gabi Balint ilustrând prietenia lor împreună, îmbrăcați în porturi populare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed