x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Gabi Constantin, liderul trupei Voltaj, a dat jos 50 de kilograme! A scăpat de porecla Porkus

Gabi Constantin, liderul grupului Voltaj, a scăpat fabulos de aproape 50 de kilograme! Procesul a fost unul lung, pe etape, pentru rezultate cât mai durabile.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.11.2020, 17:12

Chitaristul este de nerecunoscut, mai ales de prietenii săi, care, în ultimii 25 de ani îl identificau lezne după burta sa semeaţă, de unde i s-a atribuit și porecla de Porkus, care ”datează” din  anii ’80, la sfârșitul cărora a preluat formația în cauză.

Lipsa activității în pandemie a fost un bun moment să ajungă la parametrii de greutate mult visați, muzicianul scuturându-se de o treime din greutatea . Gabi (55 ani) nu a slăbit printr-o cură draconică şi a scăpat inițial de corvoada kilogramelor după o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului (gastric sleeve). Căci, prin mișcare fizică ar fi fost prea periculos la cele peste 150 kilograme pe care le avea. A continuat cu disciplină alimentară și pauze de cură, astfel încât se declară mulțumit noile sale forme.

Detalii incredibile din dosarul în care a fost arestat și Alex Bodi. Fetele traficate erau torturate, violate și drogate!

Gabi a venit în grupul pe atunci rock Voltaj, în 1988. Noua direcție muzicală, cea care a făcut din Voltaj unul dintre cele mai populare grupuri  de la noi, a survenit la sfârșitul anilor 2000, odată cu cooptarea lui Bobby Stoica și a solistului Călin Goia. De atunci nu a fost an ca trupa să nu aibă melodii în eterul radiofonic autohton și peste 100 concerte pe an aducându-le trupeților venituri considerabile.

FOTO Gabi Constantin stânga trupei Voltaj

Damian Drăghici face mărturisiri uluitoare despre viața sa! ”Pe mama am cunoscut-o abia anul trecut. M-au crescut bunicii!”