AcasăPoliticGABRIELA FIREA ia apărarea unui politician USR: ”Condamn cu fermitate”

GABRIELA FIREA ia apărarea unui politician USR: ”Condamn cu fermitate”

Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și ministrul Familiei, l-a criticat pe Bogdan Pintilie ex-vicepreședintele organizației de tineret a PNL din Brașov, care a postat o imagine cu Flavia Boghiu, viceprimarul USR în funcție. Imaginea o înfățișează pe Boghiu cu ochiul vânăt, liberalul subliniind că „e un pamflet” și că „rozul o prinde bine peste tot”.

”Condamn cu fermitate orice fel de violență, fie ea verbală, fizică sau…ascunsă în spatele unor glume „nevinovate”! Este strigător la cer să folosești în batjocură imaginea unei victime a violenței domestice, în special a unei femei bătute. Nimeni, niciodată nu ar trebui să ajungă să trăiască o astfel de traumă, să-și ducă viața în teroare și cu frică de pumn. Aceste traume sunt foarte greu sau chiar imposibil de înlăturat și pentru victime contează doar să fie departe de agresori”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

”Nu vreau să mă gândesc ce a fost în sufletul femeilor care au văzut cum un tânăr politician a făcut bășcălie pe seama unui ochi vânăt. Ar fi trebuit să se gândească, totuși, că în spatele acelui ochi vânăt e un suflet chinuit. Numai anul trecut, peste 51.000 de femei au fost victime ale violenței domestice în România, cele mai multe fiind bătute așa cum a îndemnat politicianul brașovean. Și mai dureros este că pentru 69 dintre acestea nu s-a mai putut face nimic”, a mai spus Firea.

Ea a încurajat persoanele care sunt victime ale violenței domestice să sune la numărul de telefon dedicat 0800.500.333 și să ceară ajutor.

Ultimele Articole