Gabriela Firea le mulțumește femeilor din PSD București care îi sunt alături: ”Sunt onorată”

0

Gabriela Firea spune că se simte onorată de sprijinul femeile din PSD București care o sprijină la candidatura pentru Primăria Bucureşti.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, aceasta le-a mulțumit celor care îi sunt alături și totodată, le promite bucureștenilor că o să muncească pentru dezvoltarea orașului.

„Sunt onorată să am sprijinul doamnelor social-democrate din București pentru candidatura la misiunea complexă de a fi primarul general al Capitalei!

Am primit cu mare responsabilitate mandatul pe care toate organizațiile femeilor social-democrate din București mi l-au dat! În ședințe interne, fiecare dintre cele șase organizații OFSD de sector și organizația OFSD București au votat, în unanimitate, susținerea candidaturii mele.

Mă înclin în fața doamnelor care sunt social-democrate de foarte mulți ani, unele fiind membre ale Partidului Social Democrat de peste 30 de ani. Așadar, femei cu multă experiență politică și adevărate activiste de partid.

Mesajul postat de Gabriela Firea

Mă onorează, de asemenea, susținerea organizațiilor PSD din toate sectoarele Capitalei. Le mulțumesc, membrilor consiliilor politice și președinților celor șase sectoare pentru încredere!

Rămân determinată să muncesc, din nou, pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată.

La oricâte campanii defăimătoare aș fi supusă, oricâte nedreptăți mi s-ar face, realizările mele și ale echipei consilierilor generali social-democrați sunt reale.

Sunt convinsă că bucureștenii știu să facă diferența:

  • investițiile masive în cele 19 spitale și construirea a două spitale noi, Gomoiu și Foişor. Acum investițiile bat pasul pe loc și se cheltuie doar 20% din banii alocați.
  • am înnoit parcul auto așa cum nu a mai făcut-o niciun primar: 400 de autobuze euro 6, 130 de autobuze hibrid, investiții în autobuzele vechi și am atras 370 milioane de euro pentru 100 de tramvaie, 100 de autobuze electrice și 100 de troleibuze.
  • dezvoltarea infrastructurii rutiere: Fabrica de Glucoză, Podul Ciurel, podul Nicolae Grigorescu, pasajul Piața Sudului, pasajul Doamna Ghica, cartierul Henri Coandă, Prelungirea Ghencea, piste pentru bicicliști și multe altele
  • consolidarea clădirilor cu risc seismic și restaurarea fațadelor: 10 clădiri finalizate, 10 în stadiu avansat și 15 fațade reparate la finalul mandatului.

Tema datoriilor de miliarde pe care le-am lăsat este falsă! Și eu am găsit facturi neplătite și nu m-am plâns o secundă, am plătit și am dezvoltat Capitala, cu jumătate din banii pe care i-a primit actuala administrație.

Sondajele arată toate aceste fapte! Așa cum tot în sondaje bucureștenii spun în proporție de 70% că sunt nemulțumiți de actualul primar general. Sunt dezamăgiți inclusiv cei care l-au votat.

Sunt convinsă că bucureștenii știu că orice candidat din partea PNL București este parte a politicii administrative dezastruoase din București.

Oamenii nu pot fi mințiți: USR București împreună cu PNL București l-au făcut primar general pe Nicușor Dan și i-au asigurat majoritatea aproape 4 ani. Și acum, liberalii au directori și oameni în primărie.

Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni”, a scris Gabriela Firea, duminică, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.