Gheorghe Gheorghiu va cânta deasupra New York-ului, pe un celebru zgârie-nori

Gheorghe Gheorghiu, va susține un recital la înălțime! Chiar la mare înălțime având în vedere că va cânta la etajul 86 al Trump World Tower, emblematica clădire a New York-ului.

În 45 de ani de prodigioasă carieră muzicală, solistul cântecului de dragoste românesc nu a ratat nici o localitate importantă din țară, fie ea de la malul mării, deltă, deal ori munte. Nu puține sunt spectacolele în care artistul apare an de an dedicate comunităților de români de peste ocean. Cântecele sale s-au auzit și în faimosul district financiar newyorkez, chiar pe Wall Street, la un mare world festival, însă atât de ”sus” nu a cântat niciodată.

Se va întâmpla pe 8 decembrie, la Winter Gala 2022, Gala de Iarnă a uneia dintre cele mai reprezentative asociații profesionale de afaceri, Camera de comerț româno-americană. Grupul de companii a ales unul dintre cele mai râvnite spații de evenimente pentru evenimentul său caritabil anual, sală de evenimente celebră și pentru panorama unică pe care o oferă asupra metropolei. Banii strânși în urma cotizației de intrare urmează să ajungă în conturile Hospice Casa Speranței, centrul de îngrijire paliativă la domiciliul pacienţilor cu boli incurabile.

Pentru o seară, salonul din top-ul Trump World Tower va fi și un colț de Românie în inima cosmopolitei metropole. La meeting-ul caritabil se vor servi specialități tradiționale grație implicării doamnei Gabriela Băncescu-Gheorghiu, important și activ membru în comunitatea românilor newyorkezi, gazdă a multor evenimente culturale și sociale.

Recital ce va rămâne în istoria muzicii românești! Gheorghe Gheorghiu va cânta la cea mai mare înălțime,

Gheorghe Gheorghiu va cânta deasupra New York-ului, în top-ul unui celebru zgârie-nori

 Pe scenă, alături de popularul muzician ce a lansat în lunga sa carieră 16 albume și zeci de succese muzicale (amintim ”Doi ochi căprui”, ”Mă gândesc la tine”, ”Ultimul tren” ori ”Vei fi icoana mea”), vor fi muzicienii Igor Meșcoi (clape, voce) și Victor Cocieru (voce), trupa newyorkeză Amor.

Situat lângă istoricul Chrysler Building, Trump World Tower din Manhattan, New York este unul din zgârie-norii de referință ai spectaculosului oraș american.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed