GHIȚĂ de la PSD se ia de studiile lui CÎȚU într-un mesaj plin de greșeli

0
7
GHIȚĂ de la PSD se ia de studiile lui CÎȚU într-un mesaj plin de greșeli

Intr-un mesaj plin de grave erori gramaticale, deputatul PSD Daniel Ghita il ataca pe premierul Florin Citu pentru ca nu ar fi trecut de treapta a doua la liceu. „Acum sa vina soferul sa-mi tina mie lectii de morala? Eu am facut liceul l-a 18 ani”, spune Ghita despre Citu.

 

Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

 

„Cazi treapta a doua la liceu, nu intri la facultate in Romania ( de doua ori) , dar ajungi PRIM MINISTRU! Catu, Catu cu tine ne mandrim CA CA TINE nu gasim!

Astia sunt in stare sa faca universitatile , decat DOAR in strainatate (pe bani) de destepti ce sunteti. Cati aveti facultatea la Stat in Romania? Unul face la Viena 11 de ani de studii,( nu are diploma de universitate, este curs pe bani) nu l a Stat. Trei ani de studii, platite de Tati, fost securist, esalonati pe 11 ani!
Eu am facut liceul l a 18 ani, am facultatea de educatie fizica si sport, imediat,dupa liceu.

 

Realizare istorică! Gaură neagră, creată cu succes într-un laborator

 

 

Fost ofiter SPP, care a reprezentat Romania pe plan mondial, in mod pozitiv. Fara niciun ajutor de la nimeni! In timp ce Macovei si politicienii Romaniei denigrau propria tara. Acum sa vina soferul sa-mi tina mie lectii de morala?”, a scris Ghita pe Facebook.

 

Deputatul PSD Daniel Ghita a fost surprins din nou, luni, dormind in Parlament, la cateva ore dupa ce l-a huiduit pe premierul Florin Citu in timpul discursului sustinut cu ocazia dezbaterii bugetului Romaniei.

„Asa se intampla daca faci scandal toata ziua si urli in Parlament. E bun somnicul in plen, domnule Ghita?”, a notat deputatul USR Filip Havarneanu, care l-a fotografiat pe Ghita dormind.

 

Deputatul PSD Daniel Ghita a facut din nou scandal in timpul discursului din Parlament al premierului Florin Citu. El a zbierat atat de tare incat a fost nevoie sa intervina chestorii pentru a-l potoli.

 

„Daniel Ghita, deputat PSD (da, e deputat), face ca toti dracii prin Parlament; fara masca, cuvinte putine si idei scurte. Si lui si PSD-ului li se potrivesc cuvintele ‘Pumnii mei minte nu are’. A urmat stand up comedy cu Ciolacu si Firea”, a relatat deputatul USR Mihai Politeanu.

Filip Havarneanu l-a filmat pe Ghita si in timp ce zbiera.

„Fara masca in Parlament si, ca totul sa fie complet, cu tipete in loc de argumente. Cam asa se desfasoara sedinta de astazi din Parlament pentru dezbaterea bugetului pentru anul 2021.

Sa va mai spun ca cei de la pupitru nu se aud din cauza strigatelor PSD-istilor, desi cei care tin discursuri folosesc microfonul? Sau ca daca intr-adevar si-ar dori sa modifice proiectul de buget ar trebui sa incerce o dezbatere civilizata? Vedeti in filmuletul de mai jos doar o frantura din modul in care se petrec lucrurile astazi in Parlament”, a notat Havarneanu.

Imagini in care Daniel Ghita parea ca doarme au fost publicate de presa si dupa sedinta de investire a Guvernului Citu.