AcasăMoney&PeopleGianina din Las Fierbinți se mărită. Anca Dumitra a fost cerută în...

Gianina din Las Fierbinți se mărită. Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie

O veste ce nu va fi bine primită de miile de admiratori ai săi, actrița Anca Dumitra, alias naiva Gianina din Las Fierbinți, se pregătește să îmbrace rochia de mireasă.

Cea mai sexy prezență din serialul Las Fierbinți, actrița, care ieri a împlinit 35 de ani, nu mai ascunde faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul său austriac ba chiar a primit și inelul de logodnă.

Pe numele său Manfred Spendier, acesta  conduce în România o sucursală a unei important producător de utilaje agricole. De când s-au cunoscut, cei doi s-au dovedit extrem de discreți în ceea ce privește relația lor de cuplu.

Gianina din Las Fierbinți se mărită! ”Ne asemănăm destul de mult”

”Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a spus Anca Dumitra care a început filmările unui nou sezon Las Fierbinți. Anul acesta popularul serial de televiziune a sărbătorit 10 ani de la primul episod.

“Mă încantă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare”, spunea Anca Dumitra  care, recent, a fost distribuită recent în drama ”Doing Money”, difuzată de BBC, unde joacă alături de Allen Leech, dar și de românii Dragoș Bucur, Alec Secăreanu și Cosmina Stratan.

Dragoș Sprînceană a inaugurat unul dintre cele mai mari terminale de TIR-uri din Statele Unite. O investiție de 15 milioane $! Milionarul deține o companie cu 1500 de autotrenuri

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.