AcasăMoney&PeopleDragoș Sprînceană a inaugurat unul dintre cele mai mari terminale de TIR-uri...

Dragoș Sprînceană a inaugurat unul dintre cele mai mari terminale de TIR-uri din Statele Unite. O investiție de 15 milioane $! Milionarul deține o companie cu 1500 de autotrenuri

Omul de afaceri de origine română Dragoș Sprînceană, proprietarul Gold Coast Logistic, una dintre cele mai mari companii de transport rutier și depozitare din nordul Statelor Unite ale Americii, a inaugurat weekendul trecut noul sediu cu mult fast.

15 milioane de dolari a costat spațiul ultramodern din Elgin, Illinois, o investiție făcută în special pentru angajații săi. Noul terminal al tânărului afacerist născut la Constanța (43 de ani) cuprinde parcări, depozite, 26 camere de cazare și spații pentru sport, ba chiar un spa pentru șoferi de pe cele peste 1500 de autotrenuri ale companiei sale care ”scutează” zilnic SUA în toate punctele cardinale. ”Aș dori să mulțumesc orașului Elgin pentru că ne-a permis să facem parte din familie și ne-a permis să construim acest frumos terminal aici”, a spus omul de afaceri Dragoș Sprînceană la inaugurarea spațiului de 38.000 mp, conform presei locale. La ora actuală, compania afaceristului de origine română (prieten cu fostul presedinte american Donald Trump), are o cifră de afaceri de peste 250 milioane dolari americani. Pe lângă afacerile sale, este membru în Comitetul Executiv al Partidului Republican din Palm Beach, Florida, organizație unde are dese întâlniri cu oameni din Camera Reprezentanților și Senat.

Dragoș Sprînceană a inaugurat unul dintre cele mai mari terminale de TIR-uri din Illinois, Statele Unite. O investiție de 15 milioane $!

Dragoș Sprînceană alături de soția sa și jurnalistul american de origine română Steven V. Bonica (foto dreapta) la ceremonia de inaugurare a noului centru

Până să ajungă om de afaceri de succes, în adolescență, Dragoș Sprînceană a fost model, animator în show-uri de televiziune estivale ale Pro TV, barman și agent imobiliar. Absolvent al Facultății de Management Financiar Contabil, în perioada școlii, Dragoș Sprînceană a avut prima experiență ca anteprenor. ”Pe atunci am făcut primele afaceri. Vânzări de telefoane mobile si accesorii, care doar ce apăruseră. Le cumpăram de la Timișoara sau din Germania și le vindeam în Constanța

Nicu Covaci spune că a fost ”angajat” la nunta lui Simion de fundația care anunța construirea unui spital mobil

Dragoș Sprînceană a fondat Gold Coast Logistics în 2010, cu două camioane și 2 șoferi

Sprînceană a fondat Gold Coast Logistics în 2010, cu două camioane în firmă și tot atâția șoferi. Actualmente are peste 1000 de angajați în Illinois, Arizona și Florida.

”Mi-am luat licența de Real Estate Agent şi aveam „open houses” în fiecare sâmbătă şi duminică. Pot să spun că lucram 7 zile din 7. În momentul acela am decis să devin şi Loan Officer şi am luat iar cursuri şi am luat şi această licență. Aici a fost momentul când am renunțat la restaurante şi m-am concentrat numai pe spațiul de Real Estate şi Financiar pentru câțiva ani şi a fost un adevărat succes. Țin minte că la 28 de ani aveam un venit de 500.000 anual”, povestea anteprenorul care și-a botezat fetița în acestă vară, în România, la Constanța.

Starul Jason Derulo, cu chiloți PSD la vedere, la festivalul Olguței Vasilescu

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.