AcasăMoney&PeopleStarul Jason Derulo, cu chiloți PSD la vedere, la festivalul Olguței Vasilescu

Starul Jason Derulo, cu chiloți PSD la vedere, la festivalul Olguței Vasilescu

Jason Derulo a făcut senzație la InternCity, festivalul cu care PSD-ista Olguța Vasilescu și-a propus să pună Craiova pe lista orașelor ce găzduiesc festivaluri muzicale de amploare.

Dacă marile sale succese a entuziasmat miile de spectatori prezenți duminică seara pe stadionul ”Ion Oblemenco”, pe simpatizanții PSD i-a exaltat lenjeria acestuia.

Derulo, unul din capetele de afiș ale festivalului, a făcut senzație cu boxerii săi ce purtau aceleași inițiale cu ale Partidului Social Demoncrat din care face parte și edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, gazda primei ediții a festivalului IntenCity.

Pentru cei care vor să-și exprime mai profund simpatia pentru partidul din coaliția de guvernare, își pot achiziționa astfel de lenjerie intimă precum a starului AICI, de la magazinul electronic al producătorului PSD Underwear, o firmă populară pe piața americană.

Jason Derulo, cu chiloți PSD la vedere, la festivalul Olguței Vasilescu

Starul Jason Derulo cu chiloți PSD la vedere, la festivalul Olguței Vasilescu

Fără să-și fi dorit acest lucru, Jason Derulo, autorul unor succese de nivel global precum ”Stupid Love”, ”Love not War” ori ”Whatcha Say” a devenit imaginea partidului politic sus în cauză.

”Prima și cea mai importantă este aceea că orașul a ieșit pe plus după acest festival. Dacă e să facem un calcul simplu după gradul de ocupare de sută la sută a camerelor de hotel, cu o medie de 100 euro pe zi, cazările au fost la peste 1,5 milioane de euro”, încearcă să justifice Olguța Vasilescu cheltuielile de câteva milioane de euro cu artiștii invitați în weekendul trecut la Craiova.

Nicu Covaci spune că a fost ”angajat” la nunta lui Simion de fundația care anunța construirea unui spital mobil

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.