Gigi Becali îl apără pe Florinel Coman: El are carnet de conducere valabil în Africa

0
24
Gigi Becali îl apără pe Florinel Coman: El are carnet de conducere valabil în Africa

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o reacție halucinantă când a aflat că Florinel Coman (22 de ani) a fost prins de polițiști fără permis de conducere pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/h, anunță gsp.ro.

Becali a părut că trece lejer cu vederea ilegalitatea comisă de Florinel Coman, „perla” pe care speră să obțină zeci de milioane de euro.

Finanțatorul de la FCSB i-a luat apărarea acestuia, mărturisind că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta ar fi valabil și pe teritoriul țării noastre. Mai mult, Becali a oferit o declarație scandaloasă: a afirmat că îi va cere personal judecătorului să-l ierte pe Coman.

„Nu e vorba că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnetul în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu le-a apărut. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie caz penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul.

El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat latifundiarul, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Florinel Coman a fost surprins pe Autostrada Soarelui, în drum spre București, circulând cu viteză, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie. Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.