GATA! Gigi Becali începe RĂFUIALA cu greii din AUR, Simion și Târziu

0
18
GATA! Gigi Becali începe RĂFUIALA cu greii din AUR, Simion și Târziu

Gigi Becali a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că le-a dat celor din AUR un sediu, în București. George Simion, actualul co-președinte al AUR și fost ultras în galeria Stelei, l-a contrazis pe patronul FCSB și a spus că nu AUR a primit un sediu, ci o organizație pe care liderii Alianței o coordonau. ”E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului”, a punctat Simion ca să demaște minciuna milionarului.

 

Bucureștiul NU este pregătit pentru gerul siberian? Ce spune ministrul Energiei

 

 

Becali nu a rămas dator și a decis să deschidă un nou front în politică și i-a atacat pe actualii președinți ai AUR, George Simion și Claudiu Târziu. Vineri, la România TV, Becali a spus că sediul despre care a spus că l-a dat celor de la AUR l-a oferit lui Claudiu Târziu și soției sale, iar acesta i-ar fi propus, la schimb, funcția de vicepreședinte al partidului.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Și-a bătut joc de bieții oameni! Am cerut autorităților islandeze să ia urgent măsuri’

”Băi, nenea Simion, ești prea mic ca să știi tu stilul lui Gigi Becali. Eu i-am dat lui Claudiu Târziu și nevestei lui un sediu, în care activează și acum. Habar nu aveam cine e. Mi-a propus nu știu ce funcție în partid. I-am spus, băi, băiete, nu mă interesează pe mine nicio funcție, că nu mai fac politică. Mi-au propus să fiu vicepreședinte. Tu lui Becali îi propui să fie vicepreședinte? El va fi președinte până la moarte.”, a spus Becali.

 

Apare o nouă LEGE. Mii de români vor fi pedepsiți dacă fac acest lucru

 

 

”Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare. Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare”, a povestit George Simion, la gsp.ro, despre cum au intrat în posesia sediului pus la dispoziție de Becali.