Giovanni Becali, viață de film! Se turnează povestea ”Don Giovanni”, din care posibil să aflăm ”ce înseamnă să fii mafiot”. A fost bișnițar, curtat de mafia italiană și a lăsat milioane de euro în cazinouri

Controversatul milionar Giovanni Becali a avut chiar o viață de scenariu de film. Drept pentru care, la 71 de ani, legendarul impresar de fotbaliști care a lăsat milioane de dolari și euro prin cazinourile Bucureștiului, filmează de zor la un documentar ce-i pune pe peliculă propria viață.

Chiar el a recunoscut că a fost bișnițar, a trecut granița înainte de ’89 pe Dunăre, înotând cu un cauciuc, și a fost curtat de mafia italiană.

Giovanni Becali, viață de film. Se turnează povestea ”Don Giovanni”! Nu știm în ce măsură vom afla ”ce înceamnă să fii mafiot”, conform replicii sale devenită celebră într-o emisiune, dar, conform celor spune de vărul lui Gigi Becali, filmul nu se va axa pe momentele culminante din viața sa și cele mai importante episoade vor fi din lumea fotbalului, de pe urma căruia s-a îmbogățit, dar a făcut și pușcărie.

Giovanni Becali și-a comandat un film despre viața lui, ”Don Giovanni”! ”Am început filmările la filmul ‘Don Giovanni’ care va reprezenta toată viața mea. Am contract de exclusivitate cu o firmă și nu am voie să vorbesc despre asta. E o excepție. Filmul va reprezenta adolescența mea, maturitatea mea”, a dat din casă Giovanni Becali care a transferat cei mai importanți fotbaliști la cluburi din afara țării, dar a ajuns și la pușcărie de pe urma contractelor sale. În 2014 a fot condamnat la 6 ani și jumătate închisoare în celebrul ”Dosar al Transferurilor” (deturnare de fonduri, faas în acte, înșelăciune) și a fost eliberat trei ani mai târziu.

Giovanni a mai avut reputația de ”investitor” în cazinouri, locuri în care a câștigat și pierdut milioane de euro. În urmă cu 15 ani, într-o singură seară ar fi pierdut 1,5 milioane de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri