Gluma TNR ”Mici, bere și Pfizere” devine realitate! Vaccinare la Obor și o porție gratis

0
53
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, începând de vineri va funcționa un centru de vaccinare mobil la Piața Obor, iar fiecare persoană imunizată va primi și „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.
”Mulțumesc, Times New Roman , umorul vostru e contagios. Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare. Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a spus Radu Mihaiu.
În fiecare weekend, Piața Obor este frecventată de circa 50-60.000 de persoane. Capacitatea centrului de vaccinare va fi de 1.000 de doze.
Cunoscuta publicație umoristică Times New Roman a lansat recent o glumă cum că ”sosirea verii ar putea aduce cu sine primele vaccinări câmpeneşti! Hotărât să crească rapid numărul românilor protejaţi împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă a aprobat azi lansarea campaniei „Mici, bere şi Pfizere””, au scris cei de la TNR.