x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Gogoașă din ”Trăsniți în NATO” trece prin momente de neimaginat. Are cancer și e în stare gravă

Constantin Zamfirescu, vedeta serialului ”Trăsniți în NATO” trece prin momente inimaginabile.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money&People | Publicat: 27.10.2020, 10:58

Actorul face un apel disperat la oamenii care îi pot dona sânge, asta pentru că se confruntă cu o operație în care i se va extirpa un rinichi, din cauza cancerului.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Am fost diagnosticat cu cancer.

O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.

Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2′, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câțiva ani, Constantin Zamfirescu a făcut declarații despre starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis, la naștere.