x


  • EUR
    4.8748
    USD
    4.0399
string(14) "moneyamppeople"

Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots, capete de afiș la Electric Castle în 2021! Trupele sunt ”raza de speranță”a festivalului

Curajoșii organizatori ai festivalului Electric Castle trâmbițează deja capetele de afiș, trupele care vor urca pe scenă la ediția din 2021(14-18 iulie) a manifestării muzicale de la Bondița, Județul Cluj (Castelul Banffy). Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots sunt primele titulaturi confirmate.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.12.2020, 12:00

După un an de pauză, în care toate marile evenimente din întreaga lume au fost reprogramate din cauza pandemiei Covid-19, organizatorii Electric Castle sunt siguri că, în  2021, din punct de vedere al regulilor sociale, se va intra în normalitate.

Festivalul de la Bonțida ar urma să aibă loc între 14 și 18 iulie 2021, iar mesajul transmis fanilor este #MyRayOfHope, un îndemn de a privi cu optimism anul viitor. Deocamdată, Twenty One Pilots este singurul headliner care a fost reprogramat de anul acesta pe anul viitor, în timp ce Gorillaz și Deftones sunt nume noi confirmate.

Eroii din Las Fierbinți nu mai au voie să intre în barul lui Bobiță!

Pentru ediția care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta erau anunțați și Foals, The Neighbourhood, Follow the fish, ZHU, Floating Points, REZZ, Tycho, Amon Tobin, Alex Benjamin, Purple Disco Machine, Camo & Krooked, High Contrast, Urbandown, Dynamite MC, MEUTE. Gorillaz este una dintre cele mai apreciate trupe britanice ale ultimilor 20 de ani. Proiectul inedit, gândit de muzicianul Damon Albarn și artistul vizual Jamie Hewlett sub un concept cartoon band, a cucerit publicul din întreaga lume, iar trupa a ajuns să cânte la cele mai mari festivaluri. Duo-ul americanTwenty One Pilots a fost format în anul 2009. În 2017 a primit un Grammy pentru cel mai bun performance pop – Stressed out. Deftones este o trupă americană de rock alternativ, formată în anul 1988, cunoscută pentru un stil experimental.

Organizatorii Electric Castle încearcă să reconfirme cât mai mulți artiști din întreaga lista care a fost anunțată pe 2020.

Omul care a sprijinit-o enorm pe Simona Halep a murit infectat de coronavirus