Horațiu Mălăele nu s-a zgârcit! Locuiește într-un penthouse. Este unul dintre cei mai bine plătiți actori români

Dacă, pe vremuri marii actori de teatru își desfășurau viețile în mansarde boeme, astăzi își permit mult mai mult. De exemplu, Horațiu Mălăele, unul din puținii artiștii de la noi care câșigă bine și meritoriu din meseria sa, care ocuiește într-un penthouse aproape de centrul Bucureștiului.

Adică tot o mansardă, dar mai modernă, ce se întinde pe  toată terasa unui bloc. Mălăele, care, înainte de pandemie, câștiga bani pe bandă rulandă din meseria sa, și-a permis o proprietate de circa 300.000 euro, o ”casă” pe un bloc cu patru nivele, situată la doi pași de Piața Romană. Spațiu generos în care are aproape toată familia sa, soția, Gabriela Mălăele (la rândul ei o profesionistă bine plătită, fiind directoare la filiala locală a unei multinaționale), și băieții lor, actorul Bogdan Mălăele și ”mezinul” Cristian Mălăele. Mălăele mai deține un apartament în zona Piații Unirii.

Vă mai amintiți de Daniela Silivaș? Cum arată familia din SUA a gimnastei de valoare mondială

Desenator, scriitor, actor de teatru și film, regizor, Mălăele, omul cu o mie de preocupări, se bucură pentru prima oară de un ”concediu” din lunga sa carieră artistică. Nu-și dedică timpul odihnei căci energicul artist duce, la 68 de ani, o viaţă activă și  noncomformistă. Are o condiţie fizică de invidiat și joacă tenis în Herăstrău de mai multe ori pe săptămână. Viaţa sa sportivă este completată de șofatul mașinilor sport. În urmă cu ceva ani, surprindea în trafic la volanul unui bolid construit pentru circuit- BMW seria 7.

Mălăele, actor de sute de mii de euro anual. Înainte de pandemie, toate spectacolele sale se jucau cu casa de bilete închisă

Înainte de pandemie, Mălăele era un actor care putea să joace ”pe pariu”, în toate spectacolele dintr-un an cu casa de bilete închisă. Făcând o medie, este poate singurul actor român cu încasări de peste 300.000 euro pe an. Atent cu imaginea sa, popularul actor refuză contracte pe bandă, de zeci de mii de euro, în special publicitare. Cele mai importante cheltuieli ale sale erau vacanțele peste hotare, pasiune din care a luat o pauză din cauza situației medicale la nivel mondial.

 

Maserati-ul ce a aparținut lui Elton John, își caută stăpân nou, la București. A fost scos la licitație!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed