AcasăMoney&PeopleHoria Brenciu are 48 de ani iar fiica sa cea mare împlinește…30...

Horia Brenciu are 48 de ani iar fiica sa cea mare împlinește…30 ani! Cum e posibil

Brenciu este foarte mândru de Andreea, fiica lui, de a cărei vârstă se declară…”bulversat”.

Andreea fost luată sub aripa sa protectoare. Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I L Caragiale  din București. Tânăra lucrază direct cu tatăl ei vitreg la compania de producție muzicală a acestuia.

Jennifer Lopez i-a dat papucii lui Alex Rodriguez. Au format unul dintre cele mai bogate cupluri din lumea vedetelor Americii

Horia Brenciu este un familist convins. Artistul are patru copii, dar doar unul este biologic

Cântărețul are o familie numeroasă, deși el are doar un copil biologic, îi iubește pe toți în mod egal și este mândru de toți. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună de 11 ani și au construit multe împreună.

”Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea. Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă”, a declarat Horia Brenciu.

Protest nud la gala premiilor Cesar 2021! O actriță s-a dezbrăcat pe scenă aseară, manifestând astfel față de închiderea teatrelor și cinematografelor

Ultimele Articole