Horia Constantinescu renunță la funcția de președinte ANPC

0
Horia Miron Constantinescu, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), participa la conferinta ''Consolidarea aplicarii legislatiei privind siguranta produselor (alimentare si nealimentare) in UE'', organizata de ANPC, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, marti, 17 septembrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Horia Constantinescu, desemnat de PSD pentru cursa Primăriei Constanța, a anunțat în această dimineață că renunță la funcția din fruntea ANPC pentru a se „dedica campaniei”.

„Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității. Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța. Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect.

Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității. Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile. Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat).

Gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.