Hornbach va deschide în iulie un magazin în Cluj-Napoca, al optulea magazin al reţelei în România

0
53
Hornbach va deschide în iulie un magazin în Cluj-Napoca, al optulea magazin al reţelei în România

“Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a dat startul amenajării unui nou magazin în România, la Cluj-Napoca, urmând ca acesta să fie inaugurat în luna iulie. Cel de-al optulea magazin al reţelei pe plan local va avea o suprafaţă de 23.000 de metri pătraţi, păstrând formatul utilizat de Hornbach pe piaţa din România, şi este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare”, a anunţat grupul.

Suprafaţa cuprinde zone speciale precum zona de Grădină şi ZOO, cu o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi, şi cea de Drive In, ce ocupă 6.900 de metri pătraţi. În plus, clienţii magazinului dispun de 335 de locuri de parcare.

„Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, atât pe plan local, cât şi internaţional, noul nostru magazin va urma standardele de calitate germană. Astfel, vom veni în întâmpinarea clujenilor cu un sortiment vast de aproximativ 55.000 de articole mereu în stoc şi alte 29.000 disponibile la comandă“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România.

Sortimentul magazinului cuprinde şi peste 200 de modele de parchet, dar şi un departament vast dedicat prefabricatelor, cu peste 100 de modele de uşi de interior şi 30 de modele de uşi de exterior pe stoc.

„Până la momentul deschiderii, la magazinul din Cluj-Napoca vor fi aduse nu mai puţin de 150 de camioane cu materiale de construcţii“, a subliniat Mugurel-Horia Rusu.

În ceea ce priveşte departamentul special dedicat produselor de grădină, acesta va cuprinde peste 500 de articole pentru amenajarea unei grădini aparte: pavaje, dale, borduri, jardiniere, elemente de gard, palisade. Noul magazin va cuprinde şi sortimente de plante decorative de interior şi de exterior, numărând câteva sute de specii.

Noul magazin Hornbach va avea şi un departament de ZOO şi acvaristică, cu o suprafaţă de peste 150 de metri pătraţi.

Fondat în anul 1877, Hornbach deţine 163 de magazine mixte de materiale de construcţii şi grădinărit şi magazine online, în 9 ţări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveţia, Suedia, Slovacia şi România), dintre care 7 în România (Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara, Sibiu şi Oradea).