Horoscop Minerva, decembrie 2023. Probleme nerezolvate pentru Rac

Horoscop Minerva, decembrie 2023. Probleme nerezolvate pentru Rac. Minerva anunță perioade complicate pentru două zodii.

Astrologul Minerva prezintă horoscopul complet pentru luna decembrie. Gemenii au de traversat un program destul de încărcat.

Viața personală e pe jar și de asemenea, apar și o mulțime de probleme atât la locul de muncă cât și în viața de zi cu zi.

„La începutul lunii decembrie, viața personală va da în clocot, dar majoritatea evenimentelor vor fi pe plus. În ciuda programului de lucru încărcat, vor putea găsi timp pentru întâlniri și pentru ei.

Datorită influențelor lui Venus în Balanță și apoi în Scorpion, neplăcerile sentimentale vor fi trăite puțin mai intens. În prima parte a lunii decembrie, vor avea parte de numeroase probleme asociate cu rezolvarea unor cerințe casnice și de serviciu”, spune Minerva.

Horoscop Minerva, decembrie 2023. Probleme nerezolvate pentru Rac

Pentru Raci se anunță niște probleme nerezolvate care reapar în peisaj. Se simt destabilizați, însă nu trebuie să uite de intuiție.

Doar în acest mod pot să evite greșelile viitoare și de asemenea, pot lua decizii importante în viața lor.

„Problemele nerezolvate cu persoanele din trecut le pot aminti brusc de ei înșiși. Puterea Soarelui și a lui Marte în Scorpion este cotropitoare, are un efect destabilizator asupra Racului, determinând introspecția.

Intuiția joacă un rol important în luarea deciziilor. Este singurul mod de a evita greșelile. Venus le-ar putea pune piedici emoționale, în relații în mod special. Pot construi o relație puternică evitând momentele iritante care pot apărea”, adaugă Minerva.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed