x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOPUL BANILOR. Afacerile nu mai merg bine, dacă nu vii cu idei inovatoare

HOROSCOPUL BANILOR 11 iulie 2020

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.07.2020, 6:12

Berbec 

Trebuie să te aștepți la cheltuieli serioase sâmbătă și duminică. Poate că tu nu ai planuri mari, dar soția sau alți membrii ai familiei își doresc să călătorească sau să se distreze încercând sporturi noi. Nimic nu este pe gratis, când pleci de acasă!

 

Taur 

Vei avea o zi bună și ar fi indicat să te ocupi mai mult de lucrurile care îţi aduc satisfacţii mari şi care te relaxează. Ți-ar prinde bine să pleci în concediu, fie azi, fie la mijlocul săptămânii viitoare, într-o staţiune de munte sau la un centru spa, cu mai multe distracții. 

 

Gemeni 

Relaţiile cu cei din jur, mai ales cu persoanele de sex feminin, sunt amplificate de Luna plină din Pești şi vor avea o influenţă pozitivă asupra ta. Soția sau mama îți poate aduce veşti bune, iar una dintre aceste vești va fi legată și de bani. 

 

Rac

Nevoia de dragoste şi de linişte este mai accentuată în această perioadă, dominată de Luna plină din Scorpion. Este posibil să apară presiuni din partea persoanei iubite, care încearcă să îţi schimbe planurile pentru sâmbătă și să te ia la drum lung. 

 

Leu 

La sfârșit de săptămână, vei avea una dintre cele mai importante perioade ale lunii iulie pentru zodia ta. Se pare că se încheie o săptămână cu realizări şi veşti bune și, totodată, o perioadă aglomerată din acest an în care ai făcut eforturi şi sacrificii. 

 

Fecioară

Pot apărea schimbări în casă care nu vor fi prea comode. Dacă cei din jur iau decizii greşite, ar fi bine să intervii, dar să fii diplomat şi imparţial cu fiecare. Cine greșește, trebuie să plătească, dar trebuie să găsești o modalitate ingenioasă de plată”

 

Balanță 

Priveşte partea plină a paharului şi nu fi demoralizat, doar pentru că o parte din visurile tale nu se împlinesc toate. Azi, vei avea parte și de vești bune. Ai grijă să nu cheltuieşti prea mulţi bani şi aşteaptă o perioadă mai bună pentru ideile tale. 

 

Scorpion 

Afacerile nu mai merg bine, dacă nu vii cu idei inovatoare. Iar azi este o zi bună să te gândești, să te sfătuiești cu familia sau cu partenerii tăi cum poți îmbunătăți serviciile pe care le oferi, de săptămâna viitoare. Clienții tăi obișnuiți sunt tot mai pretențioși. 

 

Săgetător 

Primeşti mai multă atenţie din partea celor din jur şi te bucuri de o poziţie privilegiată printre amicii tăi. În viața de cuplu, visurile tale prind contur şi reuşiţi să evadaţi, câteva zile, într-un loc deosebit. Plecați de azi cât mai departe de orașul aglomerat. 

 

Capricorn 

Trebuie să faci un efort deosebit azi și să te abții de la cheltuieli inutile. Dacă ești în vacanță, păstrează banii pentru călătorii și pentru experiențe deosebite într-un parc de aventură, la o plimbare cu barca sau chiar cu un avion de agrement. 

 

Vărsător 

Va fi o zi bună pentru cheltuieli, cumpărături și investiții. În general, banii pe care îi dai azi îți vor aduce servicii de calitate sau experiențe care te vor satisface. Dacă ai copii, pune deoparte un buget mai consistent și pentru vacanțele sau călătoriile lor. 

 

Pești

Dacă te gândești să îți cumperi o mașină, poate fi o zi bună să prospectezi piața și să mergi la un drive test. O mașină nouă este binevenită acum în perspectiva unor călătorii în străinătate. Va fi o investiție care merită tot efortul financiar.