Hotelul vedetelor, în curând, în Vama Veche /FOTO! Smiley și Gina Pistol dar și Adela Popescu și Răzvan Fodor au făcut chetă și au cumpărat o pensiune

Câteva importante vedete de televiziune au pus mână de la mână și au cumpărat un hotel în Vama Veche!

Smiley& Gina Pistol, Radu Vâlcan& Adela Popescu și Răzvan și Irina Fodor s-au făcut parteneri de afaceri și, în plus, și-au rezolvat problema cazării pe perioada estivală. Micul hotel pe care l-au cumpărat la comun are 14 camere, este situat în cel mai sudic punct al satului Vama Veche, se află în plin proces de reamenajare și va fi inaugurat pe 1 mai. ”Anul 2024 vine cu o veste mare pe care abia acum putem să o spunem. Noi o pregătim de foarte mult timp. Eu, soțul meu, prietenii noștri Smiley, Gina, Răzvan, Irina și ale două familii am luat un spațiu, un hotel în Vama Veche. Noi ne vom ocupa de el. Acum suntem în plin proces de amenajare Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc”, a dat din casă Adela Popescu, care mai deține un apartament pe litoral, la Olimp.

Hotelul vedetelor, în curând, în Vama Veche! ”Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc”

”Împreună cu gașca asta am hotărât să ne petrecem vara, toamna, dar și până târziu în primăvară. Nu pe lux. Dacă voiam asta, rămâneam la bloc. Este pe liniște nebună, pe spălat de vase, bătut covoare, șters praful de pe mese, adunat frunze din piscină. Am zis că, dacă tot ne place Vama Veche și-am trăit niște ani pe-acolo, să avem un loc al nostru”, a completat Radu Vâlcan, soțul prezentatoarei.

”Nu este un loc de 5 stele, este un loc pentru familii și prieteni, la care lucrăm de zor, ca să îl facem și mai frumos pentru noi și pentru voi. Vă ținem la curent cu noutățile și mai ales cu primele petreceri nebune pe care avem de gând să le dăm acolo!”, spune Răzvan Fodor, și el acționar al viitorului hotel al vedetelor din Vama Veche.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed