I s-a anulat un eveniment la care era așteptat de fanii săi, în octombrie, după ce a fost prins drogat la volan. Ghici cine e artistul

Guess Who nu va mai cânta la sfârșitul săptămânii viitoare la Timișoara. Concertul a fost anulat după ce artistul a fost depistat la volan în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise.

Organizatorii concertului au precizat că „siguranţa publicului şi promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate” pentru ei și, astfel, evenimentul a fost anulat.

„Am luat act de evenimentele recente din spaţiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situaţiei, confirmarea sau infirmarea informaţiilor de către autorităţile competente, ne vedem nevoiţi să anunţăm anularea concertului programat la Timişoara, pentru data de 7 octombrie, ţinând cont de timpul scurt rămas până la desfăşurarea acestuia. Siguranţa publicului şi promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi”, a declarat Alexandra-Maria Rigler, directoare a Centrului de Proiecte al Municipiului Timişoara, conform unui comunicat.

Guess Who a fost prins drogat la volan, în București, în timpul unui control făcut de poliția rutieră.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed