AcasăMoney&PeopleIlie Năstase, scandal monstru cu Ciprian Marica. Miza, un teren de 50...

Ilie Năstase, scandal monstru cu Ciprian Marica. Miza, un teren de 50 milioane de euro. ”I-am făcut plângere penală”

Ilie Năstase, scandal monstru cu Ciprian Marica. Fostul tenismen îl acuză pe finul său că l-a excrocat pentru a pune mâna pe fosta Bază sportivă Voința (învecinată cu Promenada Mall). Un teren într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei vânat de dezvoltatorii imobiliari și evaluat la circa 50 de milioane de euro.

Teren unde Ilie Năstase a promis cândva că va ridica o ”academie de tenis” ce-i va purta numele, însă care s-a umplut de afaceri mărunte în loc de terenuri de tenis (baruri, un loc de petreceri pentru copii, și terenuri de fotbal, acesta aparținând de fapt fostului atacant al echiei naționle de fotbal).

Scandalul dintre Ilie Năstase și cel ce i-a fost naș la ultima căsătorie a fostului mare tenismen, Ciprian Marica a pornit de la neînțelegeri financiare și administrative. În primă fază s-au împăcat însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Mai nou, Ilie Năstase îl acuză pe partenerul său de fals în acte după ce Marica a cerut instanței să- devină membru fondator al fundației ce administrează baza.

Ilie Năstase, scandal monstru cu Ciprian Marica

Ilie Năstase, scandal monstru cu Ciprian Marica. Miza, un teren de 50 milioane de euro. ”I-am făcut plângere penală”

”Am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica. A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte”, anunță Ilie Năstase care amenință că bagă buldozerul și curăță toată investițiile la fosta bază Voința.

Ultimele Articole