Ilinca Vandici se teme de sărăcie! Face economii de frica unei crize economice

Deși are o situație financiară excepțională, frica de sărăcie o face pe Ilinca Vandici să scurteze lista de cheltuieli.

 Teama unei eventuale crize financiare a făcut-o pe frumoasa prezentatoare a Kanal D să ia măsuri preventive și să mai micșoreze ”rația” de jucării ale băiețelului său.

”Nu mai cumpăram în fiecare zi, cumpăram de doua ori pe săptămână o mașinuță, am zis să fim mai cumpătați la ce se întâmplă în lume. Nu mai cumpăram 7 zile din 7, ci 2 din 7. Machiaj, par, pot să mi le fac și singura daca nu este ceva extrem de complicat și mă descurc. E bine așa”, spune hotărâtă Ilinca Vandici.

 ”Mai mănânc la volan, îmi mai fac machiajul. Pot să mi-l fac și singură, nu este extrem de complicat”, adaugă prezentatoarea de la ”Bravo! Ai stil” din lista economiilor pe care le face.

Ilinca Vandici se teme de sărăcie! ”Am mai intrat în panică”

Căsătorită un unul dintre cei mai de succes agenți imobiliari din zona de nord a Capitalei, Ilinca Vandici nu ascunde că, înainte să aibă o familie, a avut momente de panică și frică de fiecare dată când a încheiat o colaborare de televiziune.

 ”Am mai intrat în panică. Aoleu, cum să mă drămuiesc cu banii de acum înainte să îmi ajungă până prin un nou proiect”, recunoaște prezentatoarea care recunoaște totuși că șansele norocoase nu au ocolit-o. ”Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii”, adaugă Vandici.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri