AcasăMoney&PeopleÎmpăcare istorică în trupa Phoenix! Covaci și Țăndărică, din nou împreună. 10...

Împăcare istorică în trupa Phoenix! Covaci și Țăndărică, din nou împreună. 10 ani s-au evitat: ”Îi rup oasele şi mă fac de râs la vârsta mea”

Împăcare istorică în trupa Phoenix! Legendarii muzicieni Nicu Covaci și Ovidiu Lipan Țăndărică au îngropat securea războiului după 10 ani de conflict deschis.

Cele două simboluri ale grupului etalon pentru muzica românească dar și pentru Timișoara – Phoenix, sunt capete de afiș la zilele orașului unde a luat ființă legendara formație etno-rock cuc ea mai frumoasă poveste din muzica românească. Deși la începutul lui 2022, Nicu Covaci a confirmat că în an aniversar, când Phoenix împlinește 60 de ani, vor avea loc câteva concerte cu marii muzicieni ce au trecut prin formație pe aceeași scenă, doar Țăndărică, de asemenea, violonistul german Mani Neuman, au răspus prezent. Joseph Kappl și Mircea Baniciu, care s-au regrupat în formația Pasărea Rock, au spus ”pas”.

O situație ce pare mai degrabă amuzantă având în vedere vârstele protagoniștilor- Țăndărică având 69 de ani iar Nicu Covaci a împlinit 75 de ani -a fost modul în care s-au evitat cât au putut în ultimul deceniu.

Împăcare istorică în trupa Phoenix! Covaci și Țăndărică, din nou împreună

Împăcare istorică în trupa Phoenix! Covaci și Țăndărică, din nou împreună. ”Îi rup oasele şi mă fac de râs la vârsta mea”

Pentru că tobarul nu s-a prezentat la precedenta aniversare Phoenix -50 de ani, eveniment ce a avut loc tot la Timișoara,  Nicu Covaci i-a spus lui Țăndărică că-i va ”da o mama de bătaie” când va da ochii cu el. ”Pentru un prieten intru și în foc, dar să nu-mi pună piedică, altfel îi rup oasele şi mă fac de râs la vârsta mea”, adauga Covaci la momentul când a fost părăsit de Țăndărică, și nu s-a întâmplat pentru prima dată, conform spuselor legendarului muzician din fața formației Phioenix.

În toți acești ani, oriunde a cântat Țăndărică nu au fost de întâlnit pe afiș trupeții de la Phoenix și invers. Până la Zilele orașului Timișoara. De la plecarea sa din Phoenix fix în moment aniversar, frica de bătaia promisă de Covaci a rămas vie în conștiința lui Țăndărică, iar muzicianul s-a ferit mereu să pună gaz pe foc.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.