În Bucureşti s-a deschis magazinul de 30 de zile

“Este primul magazin de acest fel din România și ne bucurăm că am reușit să facilităm promovarea acest concept pe piața de retail locală “  afirmă Carmen Ravon, consultant în cadrul King Sturge. Syoss Hair Academy, lansat de Henkel, va funcționa într-o locație proeminentă, la fostul magazin Versace Jeans de pe Calea Victoriei pe o perioadă de 30 de zile

Ravon explică: „Magazinele pop-up sunt magazine care se deschid pe o perioadă limitată, de la o zi  până la 30 de zile, de către retaileri sau non-retaileri. Avantajele acestui tip de magazin sunt efectul de «buzz», crearea sentimentului de «nou», de exclusivitate și elementul supriză caracteristice unei promoții. De obicei un pop-up store este mai putin costisitor decât o reclamă la televiziune iar efectul este același.”

Conceptul a apărut în anul 2003 și este foarte cunoscut în orașe ca New York, Tokio, Londra, Shanghai, Paris, Berlin, Stockholm și Los Angeles, prezentând concepte noi, ediții limitate sau lansând designeri și colecții.

 “Deschiderea unui magazin pop-up este un lucru dificil atât pentru chiriași cât și pentru proprietari, problemele evidente fiind alegerea locației care conferă vizibilitate maximă și amenajarea spatiului, care trebuie sa fie predat astfel încât să permită începerea imediată a activității. Calea Victoriei, asemeni altor artere importante din București, a avut parte de multe schimbări de chiriași în ultimii doi ani, zona dinspre Piața Victoriei fiind ocupată preponderent de magazine cu profil alimentar iar zona dinspre Regina Elisabeta de importatori de ceasuri și bijuterii.  Situația economică din ultimii doi ani a determinat mulți proprietari să dea dovadă de mai multă flexibilitate în fața noilor nevoi ale pieței iar acest tip de retail ar putea fi o soluție ingenioasă pentru spatiile rămase vacante în zonele de high-street” a mai spus Carmen Ravon.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed