În ce localitate s-a mutat Ilie Năstase cu chirie după ce a fost dat afară din complexul lui Țiriac

Ilie Năstase nu mai locuiește în complexul prietenului său Ion Țiriac din nordul Capitalei, contractul nemafiind reînoit de administrația cartierului din cauza restanțelor. Și-a găsit o frumoasă casă, însă aproape de aeroport.

 La 76 de ani, fostul mare tenismen s-a mutat tot cu chirie, în afara Bucureștiului, într-o vilă nouă, la Otopeni. Foști vecini ai Simonei Halep în cartierul din Pădurea Băneasa administrat de Ion Ion Țiriac, Năstase și soția sa, Ioana Simion, au în plan achiziționarea unei locuințe, însă deocamdată testează acomodarea. ”E o casă mare, nu o căsuță.  E în Otopeni și are trei niveluri. Cred că o vom cumpăra într-un final”, a spus Ioana Simion, care, ca și soțul său, au locuințe la Mamaia.

În ce localitate s-a mutat Ilie Năstase cu chirie după ce a fost dat afară din complexul lui Țiriac

Ilie Năstase  a deținut o frumoasă vilă în vestitul Cartier Primăverii, făcută cadou chiar de Nicolae Ceaușescu pentru meritele sale sportive, în care a locuit mai mult de patru decenii. Vilă în care legendarul tenismen a locuit cu toate soțiile sale. Mai puțin cu Ioana Simion care, știind istoria casei, a a decis că nu dorește să locuiască în respectiva vilă.

”Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative. Eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec.” , spunea Ioana Simion. Mai mult de jumătate de milion de euro ar fi obținut Ilie Năstase din vânzarea vilei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed