x


  • EUR
    4.7536
    USD
    4.3072
string(9) "transport"

Încă o bucată din autostrada Sibiu-Orăştie se duce la fund

Compania Naţională de Ad­mi­nis­trare a In­fras­tructurii Rutiere (CNAIR) a informat ieri că pe autostrada Sibiu-Orăştie a apărut o „de­nivelare” care im­pune restricţionarea cir­cu­­laţiei, pre­cizând că fenomenul nu s-a pro­dus pe tronsonul reabilitat, anul trecut, în regie proprie.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Mediafax | Publicat: 18.01.2017, 7:16

„Circulaţia este restric­ţio­nată pe 250 de metri, pe banda 1 (Calea 2), sensul Se­beş-Sibiu. În prezent se circulă doar pe banda 2 (Calea 2), sensul Sebeş-Sibiu, cu res­tricţie de viteză 60 km/h”, a informat CNAIR.

 
Această restricţie „a survenit în urma identificării unei denivelări la partea caro­sabilă pe sectorul cuprins între km 286Ă400 şi km 286Ă650, Sălişte-Sebeş. Menţionăm că această denivelare a apărut pe alt sector decât cel refăcut în regie proprie”, mai arată administratorul reţelei rutiere.

 

 

„Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA au evaluat situaţia, o monitorizează per­ma­nent şi imediat ce condiţiile meteo se vor îmbunătăţi, CNAIR SA va interveni pentru a o remedia”, pre­cizează CNAIR. Anul trecut, compania de stat a reabilitat un tronson de 200 de metri (zona Cunţa-Să­lişte) din această autostradă în regie proprie, va­loarea lucrării fiind estimată la 3,7 mil. lei. De­nivelarea semnalată acum a apărut pe un alt tronson.