Începe Eurovision 2021, cel mai mare eveniment muzical de la începutul pandemiei. Roxen, reprezentanta României, a ajuns la Rotterdam

0
54

Începe Eurovision 2021, primul și cel  mai mare eveniment muzical de la începutul pandemiei.

Roxen, artista aleasă să ne reprezintă încă de la ediția de anul trecut (anulată din cauzele medicale cunoscute) se află deja în Olanda, unde susține repetiții pentru concursul ce începe pe 18 mai a.c., ziua în care românca va cânta. Solista va fi al 13-lea artist care va urca pe scena grandioasei Rotterdam Ahoy Arena.

Cândva Domnul Problemă, astăzi antrenor de dezvoltare personală

”Suntem foarte mulțumiți că am reușit să transmitem emoția și energia piesei dincolo de scenă și sunt convinsă că marți, Roxen va avea o seară de neuitat cu melodia Amnesia”, a declarat șefa delegației României la Eurovision, Liana Stanciu. Surprinză plăcută, fosta mare gimnastă a României, Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României în concurs. Eurovision 2021 va avea două semifinale, pe 18 și 20 mai, iar finala va avea loc pe 22 mai, și va fi transmisă în direct, la TVR.

Pe 18 mai începe Eurovision 2021

Concursul internațional Eurovision Song Contest este organziat de European Broadcasting Union, cea mai mare asociație a televiziunilor din Europa.
Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost de două ori locul al treilea (ocupat de Luminiţa Anghel & Sistem la Kiev în 2005 și Paula Seling şi Ovi la Oslo în 2010), iar în 2006, Mihai Trăistariu a ocupat locul al patrulea la Atena.

La mulți ani, Oana Sîrbu! La 53 de ani ne-a oferit un SEXY PICTORIAL incredibil