AcasăMoney&PeopleInna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro! Ce avere impresionantă...

Inna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro! Ce avere impresionantă a făcut solista

Inna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro! Nu are prea multe apariții scenice, dat fiind restricțiile medicale, însă ”ține coada sus”

La 13 ani de când a ajuns în lumea bună a muzicii, solista ce a avut parte de performanța ca melodiile sale să ajungă la sute de stații radio din întreaga lume, rămâne o artistă prețioasă, cu un”gaj” concertistic pe măsură. Solistă cu aproape 7 milioane de abonați ai canalului său de YouTube (una dintre cele mai urmărite artiste romance la nivel internațional), Inna a avut câștiguri pe măsura popularității sale, de ordinul milioanelor de euro. Drept pentru care nu coboară pretențiile pentru un concert în România, sub 15.000 de euro. Cât despre invitațiile în afara granițelor, prețul este mult mai mare, cândva, suma ajugea la 40.000 de euro. În plus, se adaugă transportul la clasa superioară, și un staff minim de 7 persoane (dansatori, sunetist etc., în cazul unei aparițșii live, trupa de instrumentiști).

Inna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro!
Inna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro!

Inna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro! Este prima în clasamentul celor mai bogate soliste din România

La 35 de ani, solista mărturisește că a investit sume mari din activitatea muzicală (de pe urma vânzărilor electronice de melodii, contractelor de publicitate și onorariilor concertistice), tot în domeniul muzical. Artista, pe numele său Elena Alexandra Apostoleanu, este partener la casa de producție muzicală Global Music (alături de fostul său iubit și manager, Lucian Ștefan), label care are sub portofoliu alți artiști de top precum: Delia, AMI, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Dj Project ori Irina Rimes.

Inna este prima solistă în clasamentul celor mai bogate cântărețe din România, cu câteva milioane de euro de pe urma activității muzicale și contractelor de publicitate.

Ultimele Articole