Mâine are loc premiera show-ului ”Insula Iubirii”, cel mai ”păcătos” reality de până acum. Cât de sexy sunt ispitele feminine /FOTO GALERIE!

Mâine are loc premiera  show-ului de televiziune ”Insula Iubirii”,  cel mai hot reality al verii, după cum este lăudat de Antena 1. Dar și ”păcătos” având în vedere ispitele feminine care să le deschisă ochii concurentelor cu privire la bărbații care îi au alături.

Phuket(Thailanda) este insula care găzduiește cele cinci cupluri care au acceptat provocarea vieții lor, își vor testa relațiile fiind ademenite de ispite. Mâine seară, începând cu orele 20.30, telespectatorii vor face cunoștință cu cuplurile dar și cu ”tentațiile ”feminine” care vor încerca să le curme relațiile testându-le loialitatea. ”Insula Iubirii”,  reality show-ul prezentat de Radu Vâlcan, va fi difuzat în fiecare joi și vineri.

Ele sunt cele 9 ispitele show-ului, sexoasele care vor încerca să-i seducă pe concurenți

”Insula Iubirii”, cel mai ”păcătos” reality de până acum: Oana Monea  participă pentru a doua oară la ”Insula Iubirii” și, de această dată promite să scoată în primul plan armele de seducție* Daria Cuflic este din Republica Moldova și se declară experimentată cu infidelitatea* Livia Marinescu are 31 de ani și multe decizii curajoase în a-și urmări fericirea personală * Roxana Rapailă a activat ca dansatoare și, în acest show își dorește să e descopere cât mai mult *Denisa Mariș este fost model și nu își dorește nicicum să-și facă o relație în cadrul reality-ului* Simona Alexuc este depta relațiilor deschise pe care le consideră ideale * Cecilia Bob vine din Tenerife, unde este instructor de pilates și artist tatuator *Adriana Minea recunoaște că îi place să seducă bărbați, acest lucru făcând-o să se simtă superioară *Lavinia Mariș dorește să provoace deoarece la rândul său a fost înșelată.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed