x


  • EUR
    4.8744
    USD
    4.1145
string(14) "techampscience"

Intracom Telecom participă la MWC Barcelona 2019 pentru a prezenta un portofoliu solid de soluții inovatoare

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, participă din nou la cel mai mare eveniment de comunicații mobile din lume, MWC Barcelona 2019, care va avea loc pe 25-28 februarie în Barcelona, Spania. În cadrul evenimentului ce durează patru zile, compania va prezenta, la standul 7B50 din sala 7, o nouă gamă de sisteme wireless de acces și de rețea, precum și soluții superioare din domeniile serviciilor Virtualized Wi-Fi, AI for Network Insights și a aplicațiilor de tip Smart City.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 08.02.2019, 17:21

Gama de produse a companiei se extinde cu noi soluții E-Band și PtMP

Intracom Telecom va prezenta noua sa generație de platforme all-outdoor UltraLink ™, special concepută pentru cele mai solicitante aplicații de backhaul și fronthaul de 5G, oferind o capacitate de până la 30 Gbit/s și utilizând un canal de 2GHz. În plus, gama de produse WiBAS™ PtMP a Intracom Telecom este în creștere odată cu adăugarea a două noi soluții. Prima este o soluție nouă, WiBAS™ micro-BS, care operează în banda de 28 GHz și oferă o conectivitate IP de ultimă generație pentru rețelele FWA (Fixed Wireless Access). A doua o reprezintă o nouă ediție de  WiBAS™-Connect cu dublă polarizare (orizontală şi verticală), care este cea mai compactă și mai ușoară staţie terminală all-outdoor cu microunde pentru acces rezidențial și pentru IMM-uri. Portofoliul este completat cu OmniBAS™-10P, cel mai nou model OmniBAS™-4P, în timp ce ultima soluţie adăugată a companiei include serviciile IP / MPLS avansate oferite de toate produsele OmniBAS™, care le transformă într-o serie de produse de rețea inteligente.

Trecând la zona Telco Software, compania va prezenta noi cazuri de utilizare a platformei sale de servicii de tip Virtualized Wi-Fi, care le-ar permite furnizorilor de servicii de comunicații să partajeze resursele fizice ca și cum fiecare dintre ei ar fi singurul proprietar. Platforma are capacitatea de a realiza mai multe cazuri de utilizare inovatoare, cum ar fi Wi-Fi roaming și serviciile Wi-Fi Smart City, care sunt oferite în siguranţă fie prin implementări on-premise, fie prin implementări cloud-based, în cadrul conceptului Platform-as-a-Service în mediul virtualizat de tip cloud. În plus, Intracom Telecom va prezenta o colecție de studii de caz de ultimă generație, înglobând inteligența artificială, care revoluţionează modul în care furnizorii de servicii de comunicaţii și companiile obțin inteligență din rețelele și operațiunile lor.

În cele din urmă, din cadrul domeniului “Smart Cities”, va fi expusă platforma unificată de orchestrație IoT (uiTOP™) a companiei, generând un mediu unificat pentru gestionarea și controlul avansat al Intelligent Things, pe mai multe domenii verticale. Platforma are scopul de a permite aplicațiilor IoT să se concentreze pe infrastructura Smart City, cum ar fi iluminatul, parcarea, gestionarea deșeurilor și mediul inteligent, precum și energia și utilitățile,  transportul și logistica.

Pentru a explora soluţiile şi produsele expuse de Intracom Telecom la MWC Barcelona 2019, accesaţi următorul link: www.intracom-telecom.com/misc/mwc19/