x


  • EUR
    4.8715
    USD
    4.0088
string(10) "tehnologie"

Intracom Telecom şi Intellect Design Arena transformă sistemele bancare digitale în Armenia

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicații și IT, împreună cu Intellect Design Arena, lider mondial în tehnologii aplicabile pentru sectorul bancar, asigurări și alte servicii financiare, a anunțat introducerea soluției "Intrallect Banking Solutions", soluţie inovatoare bazată pe cloud care permite digitalizarea end-to-end a operațiunilor băncilor comerciale armene în modul cel mai sigur, mai eficient și mai scalabil.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.11.2018, 16:52

Companiile partenere au organizat în data de 8 noiembrie 2018 în orașul Yerevan, Armenia, un eveniment dedicat transformării sistemelor bancare digitale din sectorul bancar armean. În cadrul evenimentului, top managementul companiilor Intellect Design și Intracom Telecom au analizat în fața băncilor participante la eveniment, viitoarele provocări cu care se va confrunta sectorul bancar, prezentând un număr de factori diferențiatori care permit organizațiilor și instituțiilor financiare să beneficieze de această soluție comună inovatoare. Mai precis, cu soluția Intrallect Banking Solution, băncile pot optimiza TCO, digitaliza operațiunile, obţine diferențiere pe piață prin lansarea de produse inovatoare și oferă o experiență de neegalat pentru clienți, toate printr-un model digital conceput special cadrului de reglementare armean și a modalităților locale de lucru din Armenia.

Intrallect, soluţie end-to-end integrată de tip Digital Core Banking-on-the-Cloud este o soluție cu adevărat digitală, deoarece aduce un diferențiator puternic,  abordarea Digital 360. Digital Outside asigură o experiență superioară a clienților și Digital Inside  conduce la o eficiență operațională semnificativă.

Mai mult decât atât, trebuie remarcat faptul că Intellect Design, împreună cu Intracom Armenia, membru al Grupului Intracom Telecom, implementează cu mare succes un proiect de transformare de tip core banking la Banca Centrală a Armeniei.

Dl Georgios Blekas, CEO al Intracom Armenia, a remarcat: “Aș dori să le mulțumesc tuturor participanților din top managementul băncilor participante pentru că au acordat timp pentru a explora soluția noastră bancară cloud-based. Sunt încrezător că băncile armene pot beneficia de această soluție centrată pe clienți și pot transforma cu ușurință și cu succes băncile inteligente conduse digital, cu tehnologia și expertiză a doi jucători internaționali în “Intrallect Banking Solutions”.

Dl Banesh Prabhu, Director de Strategie la Intellect Design, a remarcat: “Introducerea soluțiilor Intrallect Banking în Armenia a fost extrem de bine primită de comunitatea bancară. Feedback-ul inițial primit de la majoritatea directorilor cu care am vorbit este interesant, suntem încântați că propunerea noastră vine la momentul potrivit și că în curând vom vedea câteva bănci care migrează către sistemele de cloud banking digitale “.