AcasăGeneralInvestiția în barca de agrement este pură pasiune - cine și de...

Investiția în barca de agrement este pură pasiune – cine și de unde cumpără

Să ai hobby-uri și plăceri înseamnă să te bucuri de viață și să trăiești împlinit. Nu degeaba se spune că cei care se plictisesc duc lipsa de hobby-uri. Unele însă sunt exclusiviste sau în orice caz scumpe. Spre exemplu să deții o barcă de agrement nu este o pasiune pentru oricine. Mai în glumă, mai în serios, se spune despre cei care dețin o barcă de agrement că ies în câștig doar când o vând.

Cert este că nu vorbim de o investiție ieftină. Există diversitate și în materie de tip de barca de agrement, asta pentru a acoperi categorii vaste de cumpărători.

Să vedem mai întâi profilul cumpărătorului de barcă de agrement

Dacă ați avea acum posibilitatea să vă cumpărați una, unde anume ați folosi-o? Poate că vă plac excursiile pe râuri sau fluvii, pe lac sau baltă ori poate adorați delta ori sunteți mereu în căutare de aventuri pe mare sau zona costieră. Dacă navigați în larg sau nu face o mare diferență în alegerea tipului de barcă.

De asemenea, în profilul cumpărătorului trebuie de adăugat timpul de folosire. Investiția într-o barcă trebuie să fie realmente justificată. Cât timp folosiți barca? O astfel de hotărâre cântărește greu. Este vorba de preferințe pentru escapade de weekend sau de concedii mai lungi? Vă doriți croaziere de durată în larg?

Bugetul, un alt factor care determină ce investiție veți face

Costurile de achiziție pentru o barcă de agrement sunt poate factor decisiv. Sunt luate în considerare și costurile pe termen lung. Spre exemplu costul de staționare, taxele anuale, asigurarea sau chiar consumabilele. De asemenea, de cele mai multe ori sunt accesorii și echipamente în completare pe care vi le doriți. Acestea pot fi achiziționate în funcție de tipul de excursie, însă nu sunt ieftine ce-i drept. Veți găsi variante de astfel de echipamente la eBoat.

Mai sunt de luat în calcul banii pentru transport pe uscat dacă e cazul și alte cheltuieli neprevăzute poate.

Barcă gonflabilă sau nu?

Datorită costurilor mai mici de achiziție și întreținere sunteți tentați să alegeți o barcă gonflabilă? Aceasta poate fi mai ușor de transportat, cu ea navigați ușor pe ape mai puțin adânci și în funcție de calitatea sa stă destul de bine și la capitolul stabilitate.

Cu toate acestea, nu sunt soluții dacă vă plac plimbările nocturne sau poate chiar doriți să rămâneți peste noapte pe apă. Are risc să se spargă. Poate că unul din marile inconveniente se referă la faptul că nu vă puteți deplasa pe distanțe mari.

De unde cumpărați barca de agrement dorită?

eBoat este magazin specializat, de nișă. De aici vă puteți achiziționa inclusiv sonare sau fishfindere, GPS-uri și radare. Bărci Poseidon, fără motor, pot fi disponibile pentru ca un cumpărător să plece cu ea la drum în câteva săptămâni. La cerere, din rațiuni practice, din același loc puteți primi o ofertă de preț pentru o barcă complet echipată, cu motor, accesorii diverse în funcție de ce anume vă doriți, precum și cu echipamente opționale și remorcă.

Contact: vanzari@hydrohabit.com

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.