AcasăMoney&PeopleIoan Mihuț este în weekend pilot de raliu, în restul zilelor săptămânii...

Ioan Mihuț este în weekend pilot de raliu, în restul zilelor săptămânii dentist. Turează cu aceeași ușurință freza stomatologică și motorul

Ioan Doru Mihuț este weekenduri pilot de raliu și, în restul zilelor săptămânii, dentist. Unul la fel de bun și rapid ca în Campionatul național de Raliu, unde este o prezență constantă în competiții de aproape 10 ani.

Pilotul echipei Napoca Rally Academy este hotărât să atace prima poziție la clasa sa, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO IX. ”Sincer să fiu, am ales Mitsubishi fiindcă doream o mașină pentru clasa RC2N și nu am găsit nici un Subaru disponibil. Prin decizia aceasta vreau să demontez mitul prin care ești fan Mitsubishi sau Subaru, sigur o să îmi placă experiența cu concurența”, a spus Ioan Mihuț, doctor într-una din marile clinici stomatologice din Cluj-Napoca pentru Rally Max.

Ioan Mihuț este în weekend pilot de raliu, în restul zilelor dentist

Ele sunt vedetele noastre cu Lamborghini, printre cele mai scumpe automobile sport din lume /GALERIE FOTO

Ioan Mihuț este în weekend pilot de raliu, în restul zilelor dentist. Turează freza stomatologică și motorul cu aceeași îndemânare

Ioan Doru Mihuț (36 de ani) face echipă cu multiplul campion național Cosmin Diacu, fostul partener al regretatului pilot băcăuan de raliu Adi Răspopa. ”După tragicul accident de anul trecut au fost tot felul de zvonuri cum că nu se va mai urca în mașina de curse, ceea ce nu este adevărat. Cu atât mai mult cred că spiritul competitiv al lui Adi și pasiunea pentru raliuri pot fi onorate cel mai bine în mașina de curse, acolo unde pentru o perioadă lungă de timp au fost nedespărțiți!”, spune pilotul dentist Ioan Doru Mihuț care are ca sponsor principal, clinica medicală la care lucrează.

Ioan Mihuț a absolvit cursurile de pilotaj la școala pilotului clujean Danny Ungur și tot în același an a participat și la prima competiție națională, o etapă de viteză în coastă, la Pârâul Rece.

Cât te costă o noapte la cazare la complexul lui Dan Bittman. A investit peste 500.000 euro în amenajare

Ultimele Articole