x


  • EUR
    4.8744
    USD
    4.0205
string(6) "social"

Iohannis a decorat-o pe asistenta ministrului Vela. Gabriela Cenușă nu a făcut nimic remarcabil

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți cetățeni români din diferite domenii de activitate. Șeful statului a decorat-o și pe asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.12.2020, 17:21

Medalia Națională „Pentru Merit” clasa a III-a, cu însemn pentru civili, domnului agent şef adjunct de poliţie Gheonu Mihai Dan-Liviu, domnului Dinu-Căruntu Gheorghe Claudiu-Nicuşor, personal contractual, și doamnei Cenusa-Siia Gabriel Mădălina-Gabriela, personal contractual, potrivit Administrației Prezidențiale.

 

Ambasadorul SUA la București, mesaj electoral pro Orban

 

Gabriela Cenușă nu s-a remarcat cu nimic, potrivit presei, ea ar fi cea care scrie textele pe pagina de Facebook ministrului Marcel Vela.

 

Trafic bară la bară pe Valea Prahovei. Românii se întorc acasă din minivacanță

 

„În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Gabriela Cenușă pentru o publicație centrală.

 

„Gabriela Cenușă este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune”, scrie polițistul Marian Godină pe pagina sa de socializare.

 

De asemenea, Godină îi cere explicații ministrului de Interne pentru decorarea Gabrielei Cenușă, precizând că „decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar și la adresa atâtor polițiști, jandarmi și pompieri care își rup cârca prin ministerul ăsta și cu a căror activitate, nu de puține ori, vă lăudați pe Facebook”.

 

„Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți români.

Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă.

Gabriela Cenușă a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela.

A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

„În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Cenușă pentru o publicație centrală.

Domnule ministru Marcel Vela

, e plin internetul de postarea asta și mă tem că e posibil ca acestei doamne să i se facă o nedreptate, pentru că majoritatea oamenilor se întreabă ce o fi făcut de a meritat această distincție. Chiar și eu mă întreb. Sunt sigur că ceva remarcabil o fi făcut de ați nominalizat-o pentru a fi decorată, dar suntem cu toții foarte curioși să aflăm care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesională, iar odată spuse, va scăpa de critici și va putea fi felicitată așa cum se cuvine.

Mă tem însă că n-a făcut nimic remarcabil, iar în acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar și la adresa atâtor polițiști, jandarmi și pompieri care își rup cârca prin ministerul ăsta și cu a căror activitate, nu de puține ori, vă lăudați pe Facebook”, a scris Marian Godină.