Iohannis a vrut să se vaccineze printre primii. De ce nu l-au lăsat experții

Specialiștii din cadrul grupului de lucru privind campania de vaccinare i-au spus că gestul său ar putea duce însă la speculații, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, invitat la Digi24.

 

Ciolacu a MINȚIT. Dan Tudorache, confirmat deputat de BEC, deși liderul PSD a spus că NU va fi validat

 

„În cadrul grupului de lucru președintele Klaus Iohannis ne-a ridicat această propunere ca să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit. Pentru că, dintr-un gest care se dorește a convinge și a întări încrederea în vaccinare se pot crea alte speculații și nu am dorit acest lucru pentru că se distrug toată credibilitatea noastră și toată munca. Klaus Iohannis nu este în prima categorie de vaccinare. Președintele este în etapa a doua de vaccinare conform strategiei. De aceea, Klaus Iohannis a anunțat că se va vaccina când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Angajații care se vor autorecenza la recensământul din 2021 au dreptul la o zi liberă

 

Președintele Klaus Iohannis a spus în 25 noiembrie că se va vaccina împotriva COVID-19 și că va face acest lucru în mod public, „dacă se crede că asta ar ajuta”.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed