IOHANNIS: ”Chiar dacă suntem în criză economică, avem și o veste bună!”

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că țara noastră se află în aceste momente în criză economică. Iohannis dă totuși asigurări că economia își revine încet. Potrivit acestuia, în trimestrul trei, a fost observată o creștere economică de 5%.

Victor Costache revine! Ce ar fi făcut fostul ministru dacă era încă în funcție

 

 

„Chiar dacă suntem într-o criză economică avem și o veste bună: comparația cu trimestrul doi ne arată că economia își revine, o creștere cu 5%, ceea ce ne spune că măsurile au fost juste. O să evităm în acest sens o recesiune. Pentru a intra într-o fază de redresare e nevoie de bani, pe care îi vom primi din fonduri europene.

 

Se desființează CCR-ul? Anunțul făcut de Ludovic Orban

 

 

Azi am avut o discuție cu premierul despre planul de reziliență. Vom avea peste 30 de miliarde de euro. Suntem cu proiectul aproape de finalizare. Este o măsură largă, care se referă la măsuri de infrastructură și multe sectoare care trebuie redresate. Vom prezenta planul public săptămâna viitoare. Deja începem să finanțăm măsurile. Este o veste foarte bună. Sunt convins că vom reuși să aducem economia pe drumul pe care îl vrem”, a spus Klaus Iohannis.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed