x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(7) "general"

IOHANNIS, o nouă ieșire în calitate de agent electoral al PNL: ”PSD este principalul vinovat”

Klaus Iohannis a lansat cel mai virulent atac la adresa PSD, la un an de la victoria în prezidențiale.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.11.2020, 19:17

Klaus Iohannis a sărbătorit un an din al doilea mandat prezidențial cu un nou atac extrem de violent la adresa PSD. Conform președintelui, social-democrații sunt de vină pentru situația în care se află România la 30 de ani de la Revoluție.

”A trecut un an de la alegerile prezidențiale. care era destinat proiectului construirii României normale. Din păcate, pandemia de COVID-19 care a afectat viața oamenilor nu ne-a ocolit nici pe noi. Eforturile mele și ale guvernului PNL s-au concentrat pe diminuarea efectelor pe care pandemia le-a generat.

 

Raed Arafat se vaccinează! Motivul invocat de șeful DSU

 

 

La 3 decenii de la Revoluție, România a intrat complet nepregătită. PSD este principalul vinovat, iar asta trebuie spus clar și răspicat. Țara noastră a fost grav afectată de corupția și incompetența guvernelor PSD. Nicio reformă nu a fost dusă până la capăt în România.

Ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul sanitar și cu deficiențe majore în sistemul educațional. Statul era în pericol să nu își mai poată îndeplini misiunea sa fundamentală, de a proteja sănătate și drepturile cetățenilor. Un singur partid și-a asumat guvernare, când alții au refuzat.

Multe lucruri s-au schimbat în bine. Cu resurse limitate, am demarat reforme importante ce trebuie continuare. Deciziile se iau după consultarea experților și specialiștilor, iar România a fost scoasă de pe lista rușinii pe care ne-a inclus PSD, cea a țărilor cu probleme în justiție.

 

ADIO Crăciun! OMS avertizează. Care e cea mai bună opțiune

 

Ne putem lesne imagina dacă PSD era la putere, o catastrofă. Votul de pe 6 decembrie este esențial. România nu își mai poate un ciclu electoral de subdezvoltare. Prea multe generații au fost de sacrificiu.

PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe, e o formațiune retrogradă, a baronilor roșii.

Dragi români, pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii trebuie să fie definitivă. Este timpul să construim România normală. Avem proiecte majore de realizat. Sănătatea și educația sunt prioritare.”, a spus Klaus Iohannis.