”ION” a lui Ciucă, o mare păcăleală. O spune chiar creatorul așa-zisului robot

Coordonatorul proiectul ”ION” a confirmat într-un interviu cu Dragoș Stanca că dialogul dintre premierul Nicolae Ciucă și chatbot a fost regizat, întrebările fiind preînregistrate. Întrebat dacă ”există sau nu există acest asistent AI (Inteligență Artificială)”, Nicu Sebe a răspuns ”că nu pot să spun că este finalizat și este în prima fază, dar oricum este o chestie reală care există”.

Bun, deci ca să spunem lucrurilor pe nume, ceea ce am văzut în campanie de lansare, unde premierul a fost principalul actor, a fost o declarație de intenție, dar nu a fost un dialog real cu un robot care să răspundă oricărei întrebări … pentru că impresia asta a fost”, a continuat Dragoș Stanca.

Nu, pentru noi ceea ce a prezentat în ședința de guvern a fost un simbol, de fapt.” a răspuns Nicu Sebe.

Dragoș Stanca a insistat pentru un răspuns: ”Cineva a dat play răspunsurilor care au fost preînregistrate, ca să spunem lucrurilor pe nume. Nu a fost ca la chatGPT, că îți răspunde în timp real oricărei întrebări.

În cele din urmă, coordonatorul proiectul ”ION” a recunoscut că momentul a fost regizat: ”Nu, în acel moment așa a fost, dar sistemul poate să și răspundă”.

Aricolul integral pe biziday.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed