x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(7) "general"

Ipoteză ȘOC: Gheorghe Dincă are MULTE cadavre la activ

Tonel Pop a spus că la lizieră din pădure sunt rămășițele unei a treia victime a lui Gheorghe Dincă, aceasta neavând legătură cu Luiza Melencu sau cu Alexandra Măceșanu. De altfel, avocatul a mai spus că va depune o plângere pentru ca a treia victimă în cazul Caracal să fie identificată.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.09.2019, 12:29

„Vom face o plângere să descopere cine era persoana ale cărei rămășițe se aflau în liziera din pădure și de asemenea, să meargă în continuare dacă Luiza a fost ucisă sau nu. Părerea mea e că Dincă are multe cadavre la activ.

 

În momentul în care a zis că a aruncat o fată în Olt, a aruncat-o. În mod clar acel cadavru nu este al Luizei, cel din pădure. Avem în mod evident există un al treilea cadavru care nu îi aparține nici Luizei, nici Alexandrei. Atunci când e întrebat de Luiza cere să i se spună ”fata din luna x”, a spus Tonel Pop.

 

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.