Irina Loghin se întoarce pe scenă după ce a avut COVID-19. La 81 de ani artista dovedește mult curaj!

0
46
Irina Loghin se întoarce pe scenă după ce a avut COVID-19. La 81 de ani artista dovedește mult curaj!

Supranumită ”regina muzicii populare” Irina Loghin va cânta aer liber, spațiul dedicat spectacolului artistei fiind unul generos, așa cum acesta și-a dorit.

O imensă terasă a Domeniului Gîrbea, situat în localitatea montană Bârsca Chiojdului, lângă populara cascadă Șipot. În seara dedicată respectabilei artiste, va deschide spectacolul solistul Florin Decuseară, iar de momentele muzical umoristice, indispensabile unei petreceri 100% românești se va ocupa fostul umorist de la Vacanța Mare, Florin ”Axinte” Petrescu, el însuși organizatorul evenimentului.

Personalitate a culturii populare românești, având în vedere că artista are o vârstă respectabilă, Irina Loghin a dat emoții întregii țări când, la începutul lunii a contactat noul coronavirus. S-au îmbolnăvit și soțul artistei, Ion Cernea (84 ani) și Ciprian Loghin, băiatul său. Din fericire, artista a avut o formă ușoară a bolii. Interpreta şi-a făcut testul din proprie iniţiativă, fără a avea vreun simptom. Primul test a ieşit pozitiv, iar marea doamnă a muzicii populare româneşti l-a repetat a doua zi, neavând încredere în primul. După ce şi al doilea a ieşit pozitiv, s-a internat din proprie inițiativă. Artista crede că a contactat virusul pe litoral.

”Dragii mei, dupa cum probabil ati aflat, am fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Vreau sa va asigur pe toti că sunt bine, ca nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au iesit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când il fac, la distanta de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul sa fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emotii în suflet v-am simtit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei prin care și-a liniștit admiratorii.